Bezpośrednio od producenta

Wysyłka od 24H

Darmowa dostawa od 500 PLN netto

Doradztwo techniczne: 74 858 38 76 Zamówienia: 722 007 389

0

Przewód 50 m żółty do pomiaru uziemień na szpuli (ekranowany, wtyki bananowe)

Indeks kat. WAPRZ050YEBBSZE

ean 5907624001374

765,00 zł

940,95 zł brutto

dostępny

Czas realizacji: 24h

Przewód pomiarowy Sonel o długości 50 m w kolorze żółtym.

Przewód dedykowany do pomiarów rezystancji uziemienia. Zaprojektowany specjalnie do prac wykonywanych na zewnątrz - mają wzmocnioną odporność na uszkodzenia mechaniczne. Zakończony jest z jednej strony wtykiem bezpiecznym typu banan 4 mm, a z drugiej lamelką 4 mm pozwalającą na podłączenie do szpuli oraz bezpośrednio do sondy do wbijania w grunt.

Przewody występują również w wariancie ekranowanym, dedykowanym do pomiarów metodą udarową, gdzie duży wpływ na wynik mają zakłócenia pochodzące z otaczającego pola elektromagnetycznego. Jeden z końców przewodu składa się z dwóch wyprowadzeń - osobnego dla żyły roboczej i osobnego dla ekranu.

Przewód pomiarowy Sonel o długości 50 m w kolorze żółtym.

Przewód dedykowany do pomiarów rezystancji uziemienia. Zaprojektowany specjalnie do prac wykonywanych na zewnątrz - mają wzmocnioną odporność na uszkodzenia mechaniczne. Zakończony jest z jednej strony wtykiem bezpiecznym typu banan 4 mm, a z drugiej lamelką 4 mm pozwalającą na podłączenie do szpuli oraz bezpośrednio do sondy do wbijania w grunt.

Przewody występują również w wariancie ekranowanym, dedykowanym do pomiarów metodą udarową, gdzie duży wpływ na wynik mają zakłócenia pochodzące z otaczającego pola elektromagnetycznego. Jeden z końców przewodu składa się z dwóch wyprowadzeń - osobnego dla żyły roboczej i osobnego dla ekranu.

Pliki do pobrania

  • PDF

    DZ_przewód z wtykami bananowymi na szpuli_ 25-30-50-75-100-200.pdf
    Deklaracja zgodności WAPRZxxxBUBBSZ / WAPRZxxxGRBBSZ / WAPRZxxxREBBSZ / WAPRZxxxYEBBSZ(E)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.